TOP

Ontmoet deelgenoten

Welkom Plusmama, Bonusmoeder, Stiefmoeder, cadeaumoeder of welke term je ook gebruikt om te vertellen dat jij deel uitmaakt van een samengesteld gezin.
Als geen ander weten Liesbeth Kasperink van bonus-moeders en Irma Huis in ‘t Veld van Plusmama hoe fijn het is om vrouwen te ontmoeten die zich in een vergelijkbare situatie bevinden als jij. Vrouwen die deel uitmaken van een samengesteld gezin en wel of geen (ongewenst) biologisch eigen kinderen hebben en daarbij de zorg dragen over de kinderen van hun partner.
Wil jij graag met andere vrouwen in contact komen, die net als jou op zoek zijn naar antwoorden, herkenning, erkenning of gewoon eens een luisterend oor? Met kans op een mooie, waardevolle vriendschap?Juist omdat ze begrijpen in welke situatie jij je bevindt? Dat kan!

Word member van ons platform
*Herkenning en erkenning
*Voel je niet langer eenzaam in jouw rol
*Voer gesprekken zonder schuldgevoel
*Voel de verbinding
Dit en meer ga je ervaren door member te worden van ons platform, waarbij je vrouwen kunt ontmoeten uit jouw eigen provincie!

Hoe gaat het in zijn werk?
1.Ben je een bonusmoeder mét of (nog) zonder eigen kinderen? Bewust of onbewust?

2.Heb je behoefte om in jouw regio in contact te komen met vrouwen in een soortgelijke situatie?

3.Schrijf  je dan voor €25 in als Member van dit platform voor onbepaalde tijd blijf tevens op de hoogte van alle nieuwtjes.  

4.Laat weten wie je bent en wat je zoekt en je wordt in gedeeld onder jouw regio, zodat andere vrouwen contact met jou kunnen opnemen en visa versa.

5.Wil je uiteindelijk geen member meer  zijn? Dan wordt jouw profiel offline gehaald.

Aanmelden
Graag word ik member en meld ik me aan. Klik hier! voor meer informatie of om direct lid te worden, klik hier!

We verwelkomen je graag!
Liefs Irma en LiesbethLiesbeth