TOP

Media

Irma Huis in 't Veld (39) zette in haar datingprofiel: ik zit niet te wachten op een man met kinderen. 'Jammer,' reageerde de vader van twee jonge meisjes. Inmiddels hebben ze al vijf jaar een relatie en heeft Irma een boek geschreven over haar nieuwe rol als 'plusmama'.Klik hier om het artikel van VROUW te lezen.

Vrouwen in een samengesteld gezin lopen tegen veel uitdagingen aan. Niet alleen krijgen ze er kinderen bij die biologisch gezien niet van hen zijn, ook de biologische moeder gaat deel uitmaken van hun leven. Dat maakt het leven in een samengesteld gezin vaak tot een enorme uitdaging.- Fabulous mama/nummer 8 2020.

Als het om de liefde gaat, weet auteur Joyce Spijker van onder meer ‘Ruimte voor liefde’ en ‘Volg me’ daar vanalles van. Irma Huis in ’t Veld, schrijfster van het boek ‘Plusmama ben je niet, dat word je’ gaat hierover met haar in gesprek. Hoe het met de liefde gesteld is in het samengestelde gezin en een huwelijk lees je

Zet een expert en ervaringsdeskundige bij elkaar en voor je het weet volgt er een gesprek hoe met succes een samengesteld gezin te runnen. Irma Huis in ‘t Veld in gesprek met Nanda Poulisse, oprichtster van Gezinspraktijk Gestel; “Kinderen zitten niet altijd op de bemoeienis van hun stiefmoeder te wachten.” Lees verder in dit artikel.

Irma was een vrolijke single die vaak tot in de late uurtjes uitging, maar toen ze verliefd werd op een man die al twee kinderen had, veranderde alles. Ze moest wennen aan haar nieuwe leven als ‘plusmama’, maar wilde ook al haar liefde geven aan haar nieuwe gezin. ‘Het ingewikkelde is dat je nooit zoals een biologische moeder rustig hebt

Een man met kinderen? Die hoefde schrijfster Irma Huis in ’t Veld (39) uit Echt niet. Maar wat als je toch verliefd wordt op een vader van twee? En plots stiefmoeder bent? „Dat is worstelen. Ik had geen negen maanden om te wennen aan het idee.”