TOP

Media

Wat is de uitkomst, wanneer je onderzoek doet naar de vraag: "Hoe hebben jongvolwassenen, die tussen hun zesde en zestiende levensjaar in samengestelde gezinnen hebben gewoond, hun loyaliteit aan de stiefouder ervaren? Carola deed hier samen met een studiegenoot onderzoek naar. De uitkomst zal door iedereen anders ervaren worden. Nieuwsgierig? Lees het zelf 'In Gesprek!'

Vóór we elkaar ontmoetten, had ik al een langdurige relatie achter de rug. De breuk met mijn toenmalige vriend was destijds een complete verrassing voor me. Lees nu in MIJN GEHEIM! Klik op de banner 😉

vette Hovenga (41) Leerde haar vriend ruim 3 jaar geleden kennen via de digitale snelweg. Als single genoot ze al 12 jaar volop van het Amsterdamse leven. Yvette stond altijd open voor een relatie maar de juiste persoon leek er niet bij te zitten, totdat ze Bas ontmoette. Lees nu het interview met Yvette!

Toen Noëlla haar missie uit de doeken deed: Bekendheid geven aan ouderverstoting, liet Gertie zich dit geen tweede keer vragen. Ze destilleerde uit een stapel geprinte e-mails het boek: Door Twee. Als plusmama wilde ik hier meer over weten. Het resultaat is dit openhartige interview.Nu ook voor jou online te lezen!

Als plusmama of -papa word je plots gekatapulteerd in een gezin, met kinderen die niet de jouwe zijn. Geen eenvoudige taak natuurlijk. Deze boekentips helpen jou. Lees de tip van de redactie online.

Irma Huis in 't Veld (39) zette in haar datingprofiel: ik zit niet te wachten op een man met kinderen. 'Jammer,' reageerde de vader van twee jonge meisjes. Inmiddels hebben ze al vijf jaar een relatie en heeft Irma een boek geschreven over haar nieuwe rol als 'plusmama'.Klik hier om het artikel van VROUW te lezen.

Vrouwen in een samengesteld gezin lopen tegen veel uitdagingen aan. Niet alleen krijgen ze er kinderen bij die biologisch gezien niet van hen zijn, ook de biologische moeder gaat deel uitmaken van hun leven. Dat maakt het leven in een samengesteld gezin vaak tot een enorme uitdaging.- Fabulous mama/nummer 8 2020.

Als het om de liefde gaat, weet auteur Joyce Spijker van onder meer ‘Ruimte voor liefde’ en ‘Volg me’ daar vanalles van. Irma Huis in ’t Veld, schrijfster van het boek ‘Plusmama ben je niet, dat word je’ gaat hierover met haar in gesprek. Hoe het met de liefde gesteld is in het samengestelde gezin en een huwelijk lees je