TOP

Events

Het aantal samengestelde gezinnen in Nederland en België (wereldwijd) neemt toe. In samenwerking met ervaringsdeskundigen en professionals organiseert Plusmama ook events voor vrouwen die deel uitmaken van een samengesteld gezin. Het fijne aan deze events is dat ze in een kleinschalige setting plaatsvinden, waarbij de groepsgrootte niet groter is dan 10 deelnemers en jij gelijkgestemden leert kennen. Door deze maximale groepsgrootte geloven we dat er meer ruimte is om jezelf kwetsbaar op te stellen en dat we een diversiteit aan dilemma’s kunnen bespreken. Tijdens de bijeenkomsten wordt er op een interactieve manier ruimschoots aandacht geschonken aan uiteenlopende en persoonlijke dilemma’s, de dynamiek van een samengesteld gezin, maar is er ook ruimte voor spel en activiteit waarbij er breder ingegaan wordt op vraagstukken waar iedereen in een samengesteld gezin mee te maken krijgt.

Deelnemen of organiseren?
Wil jij een keer deelnemen aan een event of sta je ervoor open dat we jouw woonkamer/omgeving de plek mogen laten zijn om ons event te organiseren? Stuur dan een mail naar: hallo@plusmama.nl

Reacties van deelnemers
In 2022 hebben we twee events mogen organiseren. Terugkijkend op deze dagen hebben we ontzettend veel fijne reacties ontvangen!

“Wat een fijne dag was dit! Er was zoveel openheid onder de deelnemers onderling!”

“Ik ben zo blij dat ik hieraan deelgenomen heb. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar kan nu niet wachten tot er weer een dag georganiseerd wordt.”

“Ik heb zoveel tips gekregen, daar ben ik heel erg dankbaar voor.”

“Ik weet nu dat ik meer voor mezelf mag kiezen en dat gesprek met mijn partner aan moet gaan.”

“Erg bedankt dat jullie deze dag georganiseerd hebben.”

“Irma en Liesbeth jullie vormen een mooie combinatie ;-).”

N.B. Fotografie: @Chantyfotografie 16 juli 2022
Fotografie: @jh.foto.grafie 16 mei 2022