TOP

Columns

Hoe gaan we het dit jaar doen? Een vraag die we elkaar normaal niet hoeven te stellen, want we doen het, zolang als ik leef, ieder jaar hetzelfde. Lees nu mijn column van december in Voilá: Het maandelijks magazine bij De Limburger.

Soms word ik overvallen door angst. Dan denk ik bij mezelf, waar ben ik in godsnaam aan begonnen? Ik heb mezelf met mijn leven als plusmama in de kijker gespeeld. Lees nu mijn Column van november in Voilà: Het maandelijks magazine bij De Limburger.

Ik wrijf de slaap uit mijn ogen. Naast me een lege plek. Mijn man is er alweer vandoor om bergen werk te verzetten. In huis is het stil… muisstil. Ik weet dat dit zo weer anders kan zijn. Lees de Column van oktober in Voilà: Het maandelijks magazine bij De Limburger.

Och wat was ik gelukkig. Gelukkiger dan dit bestond niet. Het was dan ook als een donderslag bij heldere hemel toen het dertigersdilemma toesloeg, daar op die mooie plek in het zuiden van ons land. Lees de Column van september in Voilà: Het maandelijks magazine bij De Limburger.