TOP

Bonusmoeders in de Spotlight

Bonusmoeders in de Spotlight

Een Steunbetuiging aan Vrouwen in Samengestelde Gezinnen

Het is onze missie om vrouwen die deel uitmaken van een samengesteld gezin een hart onder de riem te steken. We zijn dan ook verheugd om onze missie voort te kunnen zetten en vrouwen te ondersteunen met de documentaireserie “Bonusmoeders in de spotlight”, die in samenwerking met Ranger Media Productions, Plusmama en Bonus-Moeders is ontwikkeld.

Zelf deel uitmakend van een samengesteld gezin begrijpen Irma Huis in ’t Veld en Liesbeth Kasperink, oprichtsters van de platformen plusmama en bonus-moeders, als geen ander dat het leven in een samengesteld gezin unieke uitdagingen met zich meebrengt. Liesbeth en Irma: “Dankzij onze samenwerking en medewerking van vijf inspirerende bonusmoeders uit Nederland hebben we een meeslepende documentaireserie gecreëerd die de stemmen en ervaringen van vrouwen in samengestelde gezinnen weerspiegelt en ze een gezicht geeft.”

Eerste aflevering
De serie bestaat uit 4 delen en het eerste deel is door jouw aankoop van dit ticket te zien. De afleveringen bieden een oprechte kijk op de persoonlijke dilemma’s en uitdagingen waarmee deze bonusmoeders/plusmama’s worden geconfronteerd. De afleveringen kaarten verschillende onderwerpen aan die van groot belang zijn voor vrouwen in samengestelde gezinnen. Van het omgaan met een eigen kinderwens, de verdeling van de financiën en de uitdagingen van co-ouderschap, tot het navigeren door de complexiteit van de relatie met de biomoeder en kinderen, tot het weerleggen van dagelijkse vooroordelen tegenover bonusmoeders. De afleveringen geven ruimte voor openhartige gesprekken en emotionele verhalen.

Dankzij jouw aankoop: https://plusmama.nl/product/video-documentaire-aflevering-1/ kunnen wij blijven investeren in producten die bonusmoeders/plusmama’s een hart onder de riem te steken.
Tevens kunnen we hierdoor een documentaireserie als deze ontwikkelen!

We wensen je veel kijkplezier en nog meer geluk in jouw rol als bonusmoeder/plusmama.