TOP

Bianca van der Loo

Bianca van der Loo

Bianca van der Loo (39) is stiefgezin- en kindercoach van Praktijk Pure Happiness. Haar praktijk is gevestigd in het Zuiden van het land, in de plaats Limbricht. Hier woont ze samen met haar man Dave. Naast het feit dat ze een eigen praktijk runt is ze trotse mama van Tim (3), en plusmama van Tycho (17) en Ymke (11).

Scheidingen en samengestelde gezinnen
Praktijk Pure Happiness staat voor laagdrempelige, kortdurende en oplossingsgerichte hulpverlening gericht op volwassenen, jongeren, kinderen, families en relaties. Bianca heeft zich met name gespecialiseerd op het gebied van scheidingen en samengestelde gezinnen. Voor HALLO PLUSMAMA schrijft zij over situaties in haar praktijk.

Innerlijke wens
“Ik heb 17 jaar gewerkt als verpleegkundige binnen het ziekenhuis en deels als commerciële verpleegkundige buiten het ziekenhuis. Mijn passie om mensen te helpen is al van kleins af aan aanwezig. Ik heb mijn huidige partner leren kennen met twee kinderen uit een vorige relatie, dit betekende voor mij van alleenwonend naar een samengesteld gezin. Vanuit deze setting groeide mijn innerlijke wens om kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen te coachen.”

Hulp vragen
“Voor mij voelt het heel fijn om mensen verder te kunnen helpen in hun proces, dit zodat ze met de juiste handvatten vanuit liefde verder kunnen en voorkomen dat irritatie en frustratie de overhand  nemen. Ik wil mensen ervan bewust maken dat ze niet de enige zijn, al kan dit vaak zo voelen. Ik vind het persoonlijk jammer dat facetten rondom een samengesteld gezin nog zo onderbelicht zijn. Als je behoefte heb aan een luisterend oor, advies of ondersteuning durf dan ook om hulp te vragen. Dit is vaak de eerste stap in je eigen bewustwordingsproces.”

Liefdevol
“Over mezelf kan ik zeggen dat ik werk vanuit mijn passie met een heel groot hart. Als coach streef ik naar een gelijkwaardige relatie met mijn cliënt. Resultaat behalen vind ik erg belangrijk en ik doe wat daarvoor nodig is. Ik ben allergisch voor excuses en eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel. Mijn omgeving noemt me liefdevol direct. Ik investeer in mijn eigen groei en ontwikkeling en put daaruit een onnoemelijke energie en kracht.”

Liefs Bianca

www.purehappiness-coaching.nl