TOP

Angela Hage

Angela Hage

Angela Hage (38) woont in Hollandskroon Noord-Holland. Ze studeerde Intuïtieve ontwikkeling, hoogsensitiviteit, mindfulness, life coaching en samengesteld gezin coaching. Dat maakt dat ze veel kennis heeft op het gebied van ‘Highly Sensitive Person’ (HSP) en coaching met betrekking tot samengestelde gezinnen.

Uitdaging
“Als hooggevoelig persoon weet ik wat voor een uitdaging het leven in een samengesteld gezin kan zijn. Elf jaar geleden ontmoette ik mijn huidige man. Hij had drie kinderen uit een eerdere relatie. Zelf woonde ik al ruime tijd alleen met mijn dochter, die net als ik ook hooggevoelig is. Van de een op de andere dag kreeg ik er nog eens drie kinderen in mijn leven bij. Nu zoveel jaar later woont een van de kinderen al op zichzelf en een andere dochter van mijn partner woont in een half gesloten woonsetting. Dit omdat ze zware hechtingsproblematiek heeft.”

“Toen ik pas met mijn huidige man samen was en mensen mij met alle kinderen zagen lopen, noemden ze me moeder de gans.”

Dankbaar
“En zo’n samengesteld gezin is een hele uitdaging. Daar komt nog eens bij dat ik erg perfectionistisch ben en er altijd voor alles en iedereen wil zijn. Tel daarbij op alle hulp die ik moest bieden aan mijn eigen dochter en aan de dochter van mijn man. Uiteindelijk kreeg ik zelf klachten als oververmoeidheid, hyperventilatie en angsten. Achteraf een hele dankbare periode, omdat ik daar heel veel van heb geleerd.”

Ervaring
“Wie kan mensen beter helpen dan een persoon als ik, die mensen helpt uit eigen ervaring? Ik coach dan ook (hsp-)samengestelde gezinnen en individuele life coaching. Voor het magazine HALLO PLUSMAMA wil ik je graag meer vertellen over HSP. Dit ga je dan ook lezen in de volgende uitgave van het magazine in juli.”

Gekkerd
Vrienden omschrijven mij als oprechte, vrolijke, empathische, liefdevolle, gekkerd (dit komt van de kinderen), down to earth, eerlijke, dieren lievende mama & vriendin.

Veel leesplezier,
Groetjes Angela

www.samengesteldgezincoach.nl